06-23332680 info@welkombyann.nl

Onze kamers

Bed & Breakfast

By Ann kunt u heerlijk overnachten in één van onze luxe kamers. Onze B & B staat op het boerenerf en kijkt uit op de boerderij en de weilanden.

CORONA UPDATE:

Ivm de nieuwe coronamaatregelen per 14/12/2020 het volgende voor u op een rijtje:

Gelukkig blijft in deze lastige periode onze Bed & Breakfast open. Iedere kamer heeft eigen sanitair en iedereen kan voldoende afstand van elkaar houden. Wij zorgen ervoor dat de algemene ruimtes goed geventileerd worden. Het ontbijt wordt klaargemaakt, dit kunt u meenemen om op uw kamer te gebruiken of in 1 van de andere ruimtes binnen ons gebouw.

Diner kan op de gebruikelijke manier besteld en/of opgehaald worden (zie informatie hieronder) en ook genuttigd op uw kamer of in een andere ruimte binnen ons gebouw. Iets te eten of drinken kunt u uit het koelkastje pakken, tegen betaling. Koffie en thee kunt u gratis uit de koffiemachine gebruiken.

Het gebruik van de privé wellness ruimte is gelukkig mogelijk, u bent hier alleen of met uw partner. De ruimte wordt voor/na uw verblijf grondig geventileerd en gedesinfecteerd, wij werken volgens het protocol: “veilig verblijven en werken in een privé sauna.” Helaas is het nu niet mogelijk om een bezoek aan de wellness te combineren met het nuttigen van koffie/thee of een high tea/maaltijd in onze ontbijtzaal.

High tea of ontbijt bestellen en ophalen is wel mogelijk. Bel voor meer informatie naar Annemarie: 06-23332680

Ons take out menu!
𝗛𝗼𝗲 𝘄𝗲𝗿𝗸𝘁 𝗵𝗲𝘁
Afhalen of laten bezorgen kan van 17.00 tot 20.30 uur. Afhalen kan voor elk bedrag, we brengen het bij je thuis vanaf €30,-
Bestellen kan telefonisch of per mail:
0183-846131 | info@raadhuis-etendrinken.nl
– Restaurant het Raadhuis in Goudriaan
– Op 4 km. afstand is de Mac Donalds om uw menu af te halen.
– Pizzeria in Meerkerk en Hoornaar
 

By Ann kunt u heerlijk overnachten in één van onze luxe kamers. Onze B&B staat op het boerenerf en kijkt uit op de boerderij en de weilanden. Het verse ontbijt met zoveel mogelijk streekproducten wordt elke ochtend geserveerd in de sfeervolle ontbijtzaal: Polderzicht. In de B&B kunt u gratis gebruik maken van gast wifi. Zaal Polderzicht is gezellig ingericht en heeft de mogelijkheden om een kopje koffie te drinken aan de bar of bij de haard te zitten. Vanuit de tuindeuren loopt u zo de tuin in. Inchecktijd is 15.00 uur en uitchecktijd is 11.00 uur. Op zondag houden wij zondagsrust. Dat betekent dat u wel uit kunt checken (betaling graag op zaterdag), maar er is geen aankomstmogelijkheid op zondag. We serveren wel een ontbijt voor u op zondagmorgen, dit wordt voor 9 uur klaar gezet. In overleg is er voor gasten die op zondag niet naar een restaurant willen gaan de mogelijkheid om de lunch en warme maaltijd bij ons te gebruiken. Wij hebben 4 verschillende kamers, elke kamer heeft een eigen uitstraling. U hebt de mogelijkheid om te kiezen voor een kamer die bij u past. In overleg is het mogelijk om een (lucht)bed bij te plaatsen op de kamer of de bedden als 1- of 2-persoons op te laten maken. In de zomertijd is op iedere kamer een staande ventilator aanwezig. Betaling kan contant of per pin.

VALENTIJNSARRANGEMENT Februari 2021

De hele maand februari geldt ons Valentijnsarrangement Boek nú een nachtje in onze B&B en voel je heerlijk verwend!! WELKOM!

Kamer

Zand

– ruime 1-persoonskamer
– eigen badkamer
– ook geschikt voor zakelijke overnachting
– Incl. ontbijt €65,– per nacht/per kamer

Kamer

Klei

– ruime 2-persoonskamer
– eigen badkamer
– Incl. ontbijt €90,– per nacht/per kamer (1 persoon €80,–)

Kamer

Kalk

– ruime 2-persoonskamer
– eigen badkamer
– evt. te gebruiken in combinatie met kamer Leem, als familie/groepskamer
– Incl. ontbijt €90,– per nacht/per kamer (1 persoon €80,–)

Kamer

Leem

– ruime 2-persoonskamer
– eigen badkamer
– evt. te gebruiken in combinatie met kamer Kalk, als familie/groepskamer
– Incl. ontbijt €90,– per nacht/per kamer (1 persoon €80,–)

Kijk bij reserveren of de kamer op de gewenste datum nog beschikbaar is.

Lieve Annemarie,

Jeetje wat heb jij een geweldige Bed & Breakfast neergezet!

Je gastvrijheid kent geen grenzen, ontzettend bedankt daarvoor! We komen absoluut terug.

Dank, dank, dank en liefs,

Nelleke en Jessie

 

Het was een heerlijk verblijf! Annemarie is enorm gastvrij en doet alles om het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. We hebben genoten en komen zeker nog een keer terug.  Nogmaals dank Annemarie

Bruno & Sandra en Kick Hulsbosch

Boek direct een kamer bij ons

Contact opnemen?

Botersloot 49
4225 PS Noordeloos
info@welkombyann.nl
06-23332680