06-23332680 info@welkombyann.nl

Onze kamers

Bed & Breakfast

By Ann kunt u heerlijk overnachten in één van onze luxe kamers. Onze B & B staat op het boerenerf en kijkt uit op de boerderij en de weilanden.

Onze Bed & Breakfast is een gezellige accommodatie, landelijk gelegen in de Boterslootse polder.  De kamers zijn ruim opgezet. Iedere kamer heeft eigen sanitair. Het ontbijt word in de ontbijtzaal, per tafel geserveerd op een afgesproken tijdstip. (tussen 8.30 uur en 9.30 uur)

Het gebruik van wellness ruimtes (beneden) is privé, u bent hier alleen of met uw partner. Kijk voor informatie/prijzen op de pagina https://welkombyann.nl/wellness-ruimte-puur-hottub/ U dient de wellness ruimte van tevoren te reserveren.

By Ann kunt u heerlijk overnachten in één van onze luxe kamers. Onze B&B staat op het boerenerf en kijkt uit op de boerderij en de weilanden. Het verse ontbijt met zoveel mogelijk streekproducten wordt elke ochtend geserveerd in de sfeervolle ontbijtzaal. In de B&B kunt u gratis gebruik maken van gast wifi. De ontbijtzaal is gezellig ingericht en heeft de mogelijkheden om een kopje koffie te drinken aan de bar, een spelletje te doen (zijn aanwezig) of bij de haard te zitten. Vanuit de tuindeuren loopt u zo de tuin in. Inchecktijd is tussen 15.00 en 17.00  uur en uitchecktijd is 11.00 uur.

Huisdieren zijn niet toegestaan.

Op zondag houden wij zondagsrust. Dat betekent dat u wel uit kunt checken (betaling graag op zaterdag), maar er is geen aankomstmogelijkheid op zondag. We serveren een ontbijt voor u op zondagmorgen, dit wordt net voor 9 uur klaar gezet. In overleg is er voor gasten die op zondag niet naar een restaurant willen gaan de mogelijkheid om de lunch en evt. een simpele warme maaltijd bij ons te gebruiken.

Wij hebben 4 verschillende kamers op de bovenverdieping, elke kamer heeft een eigen uitstraling. U hebt de mogelijkheid om te kiezen voor een kamer die bij u past, op basis van de beschikbaarheid. In overleg is het mogelijk om een (stretch)bed bij te plaatsen op de kamer. De bedden worden als 2-persoons op gemaakt, wilt u liever 2x 1-persoonsbedden, dan is dit zeker mogelijk, met een bijbetaling van € 5,- per persoon.  Voor 1 persoon extra op een kamer, incl beddengoed/koffie/thee/ontbijt zijn de kosten daarvan € 35,– per nacht. Is het een kind die geen/een kleiner ontbijt wenst, dan kunnen we in overleg de prijs bepalen. De kamers zijn te bereiken via een trap, er is geen lift aanwezig.

Bij annulering binnen 1 week voor de dag van aankomst 15.00 uur, betaalt u 30% van de reservering per factuur, buiten 1 week voor aankomst is annulering gratis.

Er is op elke kamer een airconditioning aanwezig.

Betaling kan contant of per pin.

Kamer

Zand

– ruime 1-persoonskamer
– eigen badkamer/airco op de kamer
– ook geschikt voor zakelijke overnachting
– Incl. ontbijt € 80,- per nacht/kamer

Kamer

Klei

– ruime 2-persoonskamer
– eigen badkamer/airco op de kamer
– Incl. ontbijt  € 110,–  per nacht/kamer (1 persoon € 90,–)

Kamer

Kalk

– ruime 2-persoonskamer
– eigen badkamer/airco op de kamer
– evt. te gebruiken in combinatie met kamer Leem, als familie/groepskamer
– Incl. ontbijt € 110,– per nacht/kamer (1 persoon € 90,–)

Kamer

Leem

– ruime 2-persoonskamer
– eigen badkamer/airco op de kamer
– evt. te gebruiken in combinatie met kamer Kalk, als familie/groepskamer
– Incl. ontbijt € 110,- per nacht/kamer (1 persoon € 90,–)

Kijk bij reserveren of de kamer op de gewenste datum nog beschikbaar is.

Perfecte B&B. Je wordt echt als gast ontvangen. En Anne-Marie doet er alles aan om je echt naar ’t zin te maken. Weinig maar duidelijke regels. En zelden een locatie gezien zie zo schoon is en schoon gehouden wordt. Daar wordt je echt blij van.

Paul

Super aardige gastvrouw, keurige B&B, heerlijk plekje. Kortom; hier wordt je blij van!!

Claudia

Wat een super b&b ! We hebben enorm genoten van een nachtje weg! De gastvriendelijkheid was echt super en de locatie en de vrijheid om rond te lopen op de boerderij. We hebben gebruik gemaakt van het heerlijke wellness. Bedden en het ontbijt was goed. Voor herhaling vatbaar en zeker een aanrader.

John v/d Broek

Wij hebben ontzettend genoten van een nachtje in B&B By Ann. Alles was tot in de puntjes verzorgd! Het bed sliep heerlijk en het ontbijt was een feestje! Ook heerlijk genoten van de privé wellness, een echte aanrader!

Paula de Jong

Het was een heerlijk verblijf! Annemarie is enorm gastvrij en doet alles om het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. We hebben genoten en komen zeker nog een keer terug.  Nogmaals dank Annemarie

Bruno & Sandra en Kick Hulsbosch

Boek direct een kamer bij ons

Contact opnemen?

Botersloot 49
4225 PS Noordeloos
info@welkombyann.nl
06-23332680