06-23332680 info@welkombyann.nl

Volg onze ontwikkelingen

Laatste nieuws

 

Op deze pagina kunt u op de hoogte blijven van onze laatste ontwikkelingen. Heeft u vragen laat het ons gerust weten.

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

LAADPAAL voor uw elektrische auto!

Vanaf 1 juni 2024 kunt bij ons uw elektrische auto opladen, op het erf staat een laadpaal, waar 2 auto’s tegelijkertijd kunnen laden. Met uw pasje kunt u deze laadpaal zelfstandig bedienen. Ideaal tijdens uw overnachting of vergadermoment. Ook als toerist of inwoner van ons dorp kunt u hier gebruik van maken.

Prijsverhoging:

Verouderde cadeaubonnen inleveren kan nog steeds, maar deze zullen we verrekenen met de huidige prijzen.

Vakantie

De feestdagen (Kerst/Oud-nieuw/Pasen/Pinksteren) zijn wij gesloten.

Zomervakantie 2024: 23 augustus t/m 12 september 2024 zijn wij dicht.

DEUTZ-FAHR-MUSEUM

Het Deutz-Fahr-museum is geopend! Op afspraak kunt u ons museum achter de B&B bezoeken en de geschiedenis/ontwikkeling van 80 jaar Deutz trekkers en machines zien. Kom zelf kijken en ervaar hoe het is om achter het stuur van een trekker te zitten, door een rondje op het parcours te rijden. B&B gasten mogen altijd vrij door de stallen en het museum rondlopen.

                     

 

YES!!!! We hebben bezoek gehad van een mystery guest en zijn beoordeeld met 3 TULPEN, hoe gaaf is dit!!!

Classificering
Uw Bed & Breakfast is ingedeeld in de categorie: 3 tulpen
Behaald aantal punten: 57
Uw B&B voldoet aan de basisnormen voor 3 tulpen en daarmee aan onderstaande specificatie:
“Dit niveau biedt u als gast een bovengemiddelde kwaliteit. Het Bed & Breakfast is comfortabel,
gerieflijk en er worden extra voorzieningen en services geboden zoals een eigen wastafel, informatie
over de omgeving en een uitgebreid ontbijt met een eitje, vers fruit en zuivel.”

cls_certificate_12630

Theetuin:

De theetuin is alleen op afspraak te boeken, maak een reservering, dan zorgen wij dat we aanwezig zijn en voor wat lekkers bij de koffie. Dit kan genuttigd worden in de Boomgaard, de zitjes rondom de B&B of de Orangerie, waar u ook informatie vind over ons Weidevogel- en natuurbeheer project op de boerderij.

HIGH TEA: te reserveren van donderdag t/m zaterdag, bel voor een afspraak, 06-23332680 of mail naar info@welkombyann.nl. Er zijn 3 soorten High tea mogelijk, de Basis High tea is 19,95 euro per persoon, de High tea de lunch is 21,95 per persoon en de High tea de luxe is 23,95 per persoon.

       

AIRCO:

In april 2021 is er airconditioning aangelegd in onze B&B. Alle kamers zijn voorzien van een aircosysteem, zodat het tijdens de warme zomermaanden niet te warm wordt tijdens uw overnachting en u een zo prettig mogelijk verblijf bij ons kunt hebben. Ook in de ontbijtzaal is airco. Het is goed toeven By Ann.

 

FIETSVERHUUR VIA IJZERMAN/OTTOLAND

Heeft u zin om te fietsen in de mooie omgeving rond de B&B, de Alblasserwaard? Uw fietsen kunt u meenemen, maar ook huren. Een (elektrische) fiets huren kan via: http://ijzermanverhuur.nl/. Zij bezorgen deze fiets op locatie en halen hem ook weer op. U kunt dit zelf met hen regelen, zowel de fietshuur als de betaling.

Contact opnemen?

Botersloot 49
4225 PS Noordeloos
info@welkombyann.nl
06-23332680