06-23332680 info@welkombyann.nl

Volg onze ontwikkelingen

Laatste nieuws

 

Op deze pagina kunt u op de hoogte blijven van onze laatste ontwikkelingen. Heeft u vragen laat het ons gerust weten.

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Vakantie

Wij blijven de hele zomerperiode open voor onze gasten. Vanaf 17 september 2021 is de B&B dicht voor alle activiteiten ivm onze eigen vakantie, ook het museum is dan gesloten. Vanaf maandag 4 oktober 2021 hopen we weer voor jullie klaar te staan.

DEUTZ-FAHR-MUSEUM

Het Deutz-Fahr-museum is geopend! Van donderdag t/m zaterdag van 11.00 uur tot 18.00 uur kunt u ons museum achter de B&B bezoeken en de geschiedenis/ontwikkeling van 80 jaar Deutz trekkers en machines zien. Kom zelf kijken en ervaar hoe het is om achter het stuur van een trekker te zitten, door een rondje op het parcours te rijden.

                     

YES!!!! We hebben bezoek gehad van een mystery guest en zijn beoordeeld met 3 TULPEN, hoe gaaf is dit!!!

Classificering
Uw Bed & Breakfast is ingedeeld in de categorie: 3 tulpen
Behaald aantal punten: 57
Uw B&B voldoet aan de basisnormen voor 3 tulpen en daarmee aan onderstaande specificatie:
“Dit niveau biedt u als gast een bovengemiddelde kwaliteit. Het Bed & Breakfast is comfortabel,
gerieflijk en er worden extra voorzieningen en services geboden zoals een eigen wastafel, informatie
over de omgeving en een uitgebreid ontbijt met een eitje, vers fruit en zuivel.”

cls_certificate_12630

Theetuin:

De theetuin is weer geopend! Van donderdag t/m zaterdag van 13.00 uur tot 18.00 uur. Kom gezellig koffie drinken met een appeltaartje in de Boomgaard of rond de B&B in de tuin. De high tea is ook te reserveren van donderdag t/m zaterdag, bel voor een afspraak, 06-23332680. Er zijn 3 soorten High tea mogelijk, de High tea is 17,50 euro per persoon, de High tea de lunch is 19,50 per persoon en de High tea de luxe is 21,50 per persoon. Vanaf 17 september is de Theetuin gesloten ivm onze vakantie.

       

AIRCO

In april is er airco aangelegd in onze B&B. Alle kamers zijn voorzien van een aircosysteem, zodat het tijdens de warme zomermaanden niet te warm wordt tijdens uw overnachting en u een zo prettig mogelijk verblijf bij ons kunt hebben. Ook in de ontbijtzaal is airco. Het is goed toeven By Ann.

 

Contact opnemen?

Botersloot 49
4225 PS Noordeloos
info@welkombyann.nl
06-23332680