06-23332680 info@welkombyann.nl

Volg onze ontwikkelingen

Laatste nieuws

 

Op deze pagina kunt u op de hoogte blijven van onze laatste ontwikkelingen. Heeft u vragen laat het ons gerust weten.

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Prijsverhoging:

Alles wordt duurder, helaas merken wij dat ook in onze kosten, vandaar dat we per 1 januari 2023 ook een prijsverhoging door zullen moeten voeren op verschillende activiteiten. Cadeaubonnen inleveren van voor 2023 kan nog steeds, maar deze zullen we verrekenen met de huidige prijzen.

Vakantie

De feestdagen (kerst en oud-nieuw) zijn wij gesloten.

Voorjaarsvakantie 2023: Vanaf 20 januari 2024 t/m 7 februari 2024 zijn wij gesloten.

DEUTZ-FAHR-MUSEUM

Het Deutz-Fahr-museum is geopend! Tussen 1 mei en 1 september van donderdag t/m zaterdag van 11.00 uur tot 18.00 uur kunt u ons museum achter de B&B bezoeken en de geschiedenis/ontwikkeling van 80 jaar Deutz trekkers en machines zien. Kom zelf kijken en ervaar hoe het is om achter het stuur van een trekker te zitten, door een rondje op het parcours te rijden. In de wintertijd is het museum alleen op afspraak te bezoeken. B&B gasten mogen altijd vrij door de stallen en het museum rondlopen.

                     

YES!!!! We hebben bezoek gehad van een mystery guest en zijn beoordeeld met 3 TULPEN, hoe gaaf is dit!!!

Classificering
Uw Bed & Breakfast is ingedeeld in de categorie: 3 tulpen
Behaald aantal punten: 57
Uw B&B voldoet aan de basisnormen voor 3 tulpen en daarmee aan onderstaande specificatie:
“Dit niveau biedt u als gast een bovengemiddelde kwaliteit. Het Bed & Breakfast is comfortabel,
gerieflijk en er worden extra voorzieningen en services geboden zoals een eigen wastafel, informatie
over de omgeving en een uitgebreid ontbijt met een eitje, vers fruit en zuivel.”

cls_certificate_12630

Theetuin:

De theetuin is in de winterperiode gesloten. Vanaf donderdag 26 april 2024 hopen we weer open te gaan. Donderdag t/m zaterdag van 13.00 uur tot 18.00 uur. Kom gezellig koffie drinken met een appeltaartje in de Boomgaard of rond de B&B in de tuin. Wilt u in de winter toch komen, bel eerst even van tevoren, dit voorkomt teleurstellingen…

De high tea is ook te reserveren van donderdag t/m zaterdag, bel voor een afspraak, 06-23332680. Er zijn 3 soorten High tea mogelijk, de Basis High tea is 19,95 euro per persoon, de High tea de lunch is 21,95 per persoon en de High tea de luxe is 23,95 per persoon.

       

AIRCO:

In april 2021 is er airconditioning aangelegd in onze B&B. Alle kamers zijn voorzien van een aircosysteem, zodat het tijdens de warme zomermaanden niet te warm wordt tijdens uw overnachting en u een zo prettig mogelijk verblijf bij ons kunt hebben. Ook in de ontbijtzaal is airco. Het is goed toeven By Ann.

FIETSVIERDAAGSE:

In de week van Hemelvaartsdag is er altijd Fiets- en wandelvierdaagse. Het is nog onduidelijk of dat in 2024 doorgaat.

 

 

FIETSVERHUUR VIA IJZERMAN/OTTOLAND

Heeft u zin om te fietsen in de mooie omgeving rond de B&B, de Alblasserwaard? Uw fietsen kunt u meenemen, maar ook huren. Een (elektrische) fiets huren kan via: http://ijzermanverhuur.nl/. Zij bezorgen deze fiets op locatie en halen hem ook weer op. U kunt dit zelf met hen regelen, zowel de fietshuur als de betaling.

Contact opnemen?

Botersloot 49
4225 PS Noordeloos
info@welkombyann.nl
06-23332680