06-23332680 info@welkombyann.nl

Volg onze ontwikkelingen

Laatste nieuws

 

Op deze pagina kunt u op de hoogte blijven van onze laatste ontwikkelingen. Heeft u vragen laat het ons gerust weten.

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Vakantie

Vanaf vrijdag 15 april 2022 is de B&B dicht voor alle activiteiten ivm vakantie, ook het museum is dan gesloten. Vanaf donderdag 28 april 2022 hopen we weer voor jullie klaar te staan.

Daarna willen we de hele zomer open blijven, om jullie een fijne zomervakantie te bezorgen. Wij gaan vanaf vrijdag 9 september t/m 26 september dicht ivm onze vakantie. Dinsdag 27 september 2022 hopen we weer voor jullie klaar te staan.

DEUTZ-FAHR-MUSEUM

Het Deutz-Fahr-museum is geopend! Zomers van donderdag t/m zaterdag van 11.00 uur tot 18.00 uur kunt u ons museum achter de B&B bezoeken en de geschiedenis/ontwikkeling van 80 jaar Deutz trekkers en machines zien. Kom zelf kijken en ervaar hoe het is om achter het stuur van een trekker te zitten, door een rondje op het parcours te rijden. In de wintertijd is het museum alleen op afspraak te bezoeken.

                     

YES!!!! We hebben bezoek gehad van een mystery guest en zijn beoordeeld met 3 TULPEN, hoe gaaf is dit!!!

Classificering
Uw Bed & Breakfast is ingedeeld in de categorie: 3 tulpen
Behaald aantal punten: 57
Uw B&B voldoet aan de basisnormen voor 3 tulpen en daarmee aan onderstaande specificatie:
“Dit niveau biedt u als gast een bovengemiddelde kwaliteit. Het Bed & Breakfast is comfortabel,
gerieflijk en er worden extra voorzieningen en services geboden zoals een eigen wastafel, informatie
over de omgeving en een uitgebreid ontbijt met een eitje, vers fruit en zuivel.”

cls_certificate_12630

Theetuin:

De theetuin is in de winterperiode gesloten. Vanaf 28 april 2022 hopen we weer open te gaan. Donderdag t/m zaterdag van 13.00 uur tot 18.00 uur. Kom gezellig koffie drinken met een appeltaartje in de Boomgaard of rond de B&B in de tuin. De high tea is ook te reserveren van donderdag t/m zaterdag, bel voor een afspraak, 06-23332680. Er zijn 3 soorten High tea mogelijk, de Basis High tea is 18,50 euro per persoon, de High tea de lunch is 20,50 per persoon en de High tea de luxe is 22,50 per persoon.

       

AIRCO:

In april 2021 is er airconditioning aangelegd in onze B&B. Alle kamers zijn voorzien van een aircosysteem, zodat het tijdens de warme zomermaanden niet te warm wordt tijdens uw overnachting en u een zo prettig mogelijk verblijf bij ons kunt hebben. Ook in de ontbijtzaal is airco. Het is goed toeven By Ann.

FIETSVIERDAAGSE:

Van woensdag 25 t/m zaterdag 28 mei 2022 is de fietsvierdaagse Alblasserwaard weer gepland. Kijk op de website van vierdaagsealblasserwaard.nl voor de actuele informatie.

 

FIETSVERHUUR VIA IJZERMAN/BRANDWIJK

Heeft u zin om te fietsen in de mooie omgeving rond de B&B, de Alblasserwaard? Uw fietsen kunt u meenemen, maar ook huren. Een (elektrische) fiets huren kan via: http://ijzermanverhuur.nl/. Zij bezorgen deze fiets op locatie en halen hem ook weer op. U kunt dit zelf met hen regelen, zowel de fietshuur als de betaling.

Contact opnemen?

Botersloot 49
4225 PS Noordeloos
info@welkombyann.nl
06-23332680