06-23332680 info@welkombyann.nl
Over ons

Aan de rand van het dorpje Noordeloos vindt u een 17-eeuwse boerderij. Op deze locatie runnen Anton & Annemarie Bikker, een B&B met meerdere activiteiten.

Gastvrouw Annemarie werkte jarenlang in de zorg, maar organiseerde de afgelopen jaren een aantal personeels- en familiefeestjes, BBQ ’s/catering rond boerderij-rondleidingen. Dit gaf zoveel positieve energie dat ze daar wel meer mee wilde gaan doen.

Vanaf september 2019 is Annemarie gestart met 1 zaterdagmiddag per maand theetuin/theehuis. In de zomer is de theetuin van donderdag t/m zaterdagmiddag open, van 13.00 – 18.00 uur. Als u een afspraak maakt, bent u er zeker van dat we open zijn en er iets lekkers op voorraad is. U kunt dan genieten van een heerlijke kom thee, of koffie en proeven van ambachtelijke taarten. Alles wordt met liefde klaargemaakt. In de Boomgaard of in de tuin rond de B&B. Ook is het mogelijk om op afspraak (donderdag t/m zaterdag) een gezellige high tea te gebruiken.

Op afspraak is het mogelijk om een rondleiding op de boerderij met jongvee te doen, waarbij Anton uitleg geeft over zijn bedrijfsvoering en natuur- en landschapsbeheer.

Annemarie droomde al langere tijd van een Bed & Breakfast op de boerderij, maar wist niet goed hoe dit vorm te kunnen geven. Totdat een oude landbouwschuur, achter het woonhuis, in zeer slechte staat was en afgebroken moest worden. Hier kon ze haar droom waar gaan maken voor een gastenverblijf. Begin 2018 zijn ze met een architect om de tafel gaan zitten en kregen deze plannen steeds vastere vormen. Na de nodige onderzoeken en vergunningen, ging op 10 juli 2019 de 1e paal de grond in. En op 2 juni 2020 mochten de 1e gasten komen slapen. De B&B bestaat uit 4 kamers, met elk een eigen badkamer, een ontbijtzaal, wellness-ruimte (binnen + buiten) en vergaderlocatie.

Anton heeft sinds mei 2021 zijn eigen Deutz-Fahr-museum geopend. Een verzameling oude Deutz-trekkers en machines zijn te bezichtigen in de loods achter de B&B en zelfs een rondje rijden over een parcours behoort tot de mogelijkheden.

Volg onze website (of facebook-pagina of instagram voor alle info en foto’s en het laatste nieuws)
Laat u verwennen door de persoonlijke aandacht en gastvrijheid van Annemarie, in en rond de B&B, in de Theetuin of tijdens vergaderingen met catering en lunch.

Van harte welkom By Ann!

Contact opnemen?

Botersloot 49
4225 PS Noordeloos
info@welkombyann.nl
06-23332680