06-23332680 info@welkombyann.nl
Over ons

Aan de rand van het dorpje Noordeloos vindt u een 17-eeuwse boerderij. Op deze locatie runnen Anton & Annemarie Bikker met hun 3 kinderen, een melkveehouderijbedrijf.

Gastvrouw Annemarie werkte jarenlang in de zorg, maar organiseerde de afgelopen jaren een aantal personeels- en familiefeestjes, BBQ ’s en catering rond boerderij-rondleidingen. Dit gaf zoveel positieve energie dat ze daar wel meer mee wilde gaan doen.

Vanaf september 2019 is Annemarie gestart met 1 zaterdagmiddag per maand theetuin/theehuis. Dit is nu de hele zomer op vrijdagmiddag en zaterdagmiddag open, van 14.00 – 18.00 uur. U kunt dan genieten van een heerlijke kom thee, of koffie en proeven van ambachtelijke taarten. Alles wordt met liefde klaargemaakt. Bij mooi weer in de Boomgaard of op het erf, bij minder mooi weer in de ontbijtzaal.

Ook is het mogelijk om in overleg, een gezellige high tea te gebruiken.

Op afspraak is het mogelijk om een rondleiding op de boerderij met jongvee te doen, waarbij Anton uitleg geeft over zijn bedrijfsvoering en natuur- en landschapsbeheer.

Annemarie droomde al langere tijd van een Bed & Breakfast op de boerderij, maar wist niet goed hoe dit vorm te kunnen geven. Totdat een oude landbouwschuur, achter het woonhuis, heel slecht werd en afgebroken moest worden. Hier kon ze haar droom waar gaan maken voor een gastenverblijf. Begin 2018 zijn ze met een architect om de tafel gaan zitten en kregen deze plannen steeds vastere vormen. Na de nodige onderzoeken en vergunningen, ging op 10 juli 2019 de 1e paal de grond in. En op 2 juni mochten de 1e gasten komen slapen. De B&B bestaat uit 4 kamers, met elk een eigen badkamer, een ontbijtzaal, wellness-ruimte en vergaderlocatie.

Volg onze website (of facebook-pagina of instagram voor alle info en foto’s en het laatste nieuws)
Laat u zich verwennen door de persoonlijke aandacht en gastvrijheid van Annemarie, in en rond het woonhuis, in de Theetuin of tijdens vergaderingen met catering en lunch.

Van harte welkom By Ann!

Contact opnemen?

Botersloot 49
4225 PS Noordeloos
info@welkombyann.nl
06-23332680