06-23332680 info@welkombyann.nl

Vergaderen?

Meet & Eat / Theetuin

Voor vergaderingen bent u bij ons aan het juiste adres. In de ruime zaal: de Deel, kunt u in alle rust vergaderen of een teambuilding houden.

Voor vergaderingen bent u bij ons aan het juiste adres. In de ruime zaal: de Deel, kunt u in alle rust vergaderen, een cursus of een teambuilding houden. De zaal is sfeervol ingericht in boerenstijl. U kijkt vanuit de glazen pui zo op de boomgaard en het boerenerf. Het terras in de Boomgaard kunt u extra bij huren voor 50,- euro per dagdeel, voor uw gezelschap als u de Deel afhuurt. De Deel is geschikt voor vergaderingen tot 25 personen. Er is een Flipover, beamer en scherm beschikbaar om bij te huren. In overleg met u plaatsen wij de tafels en stoelen in de gewenste opstelling. Ook verzorgen wij koffie/thee met evt. wat lekkers en wilt u de lunch of bittergarnituur bij ons gebruiken, dan kijken we samen met u naar de mogelijkheden. Prijzen van 1 dagdeel is € 85,–, 2 dagdelen aaneengesloten is € 145,–. Onze locatie is dicht langs de snelweg (A27) en er is een ruime parkeergelegenheid.

We krijgen regelmatig de vraag of de Deel ook te huur is voor verjaardagen/jubilea/verlovingsfeestjes/kraamfeestjes/privé feestjes. Dat is mogelijk, maar niet meer op vrijdagavond en zaterdagavond. Dus zaterdagmiddag tot 17.30 uur, of doordeweeks op afspraak en met in acht neming van onze huisregels is het in overleg wel mogelijk. De Deel is alleen te huur mét bediening en catering. Het terras in de Boomgaard kunt u extra bij huren voor 50,- per dagdeel, voor uw privé-bijeenkomst. U kunt met ons uw wensen bespreken, wij verzorgen het graag voor u. Prijzen, tot 20 personen, van 1 dagdeel is € 110,–, 2 dagdelen aaneengesloten is € 180,–. Boven de 15 personen zijn er extra personeelskosten aan verbonden. Omdat zaal de Deel in hetzelfde gebouw is als waar onze B&B gasten verblijven, zal het ’s avonds om 22.00 uur stil moeten zijn in ons gebouw. Vraag naar de mogelijkheden.

Voor gemeente Molenlanden zijn we trouw-locatie. De huwelijksceremonie kan in zaal de Deel gesloten worden. Afhankelijk van de samenstelling van de daggasten, kunnen er 30 tot 35 personen aanwezig zijn in de Deel. De prijzen voor de locatie tijdens een bruiloft zijn afhankelijk van uw wensen. Versiering/catering verzorgen wij ook graag voor u, alles in overleg. Wenst u voor de avondgasten een drive-inn te organiseren? Dan kan dit door het trekkermuseum, de loods achter de B&B. Tijdens uw bruiloft kunt u tegen huurprijs onze foodtruck gebruiken, een zeer sfeervol en gezellig item. Ook is het mogelijk om een marktkraam of limonadebar te huren, om de frisdrank vanuit buffetvorm af te halen of een sweettable te serveren aan uw gasten. Neem contact met ons op, als u interesse hebt. In het Trekkermuseum worden ook wel eens bruiloften gevierd, dit doen wij niet vaak, alleen in bijzondere gevallen, dit omdat het niet zo’n goede combinatie is met de B&B en wij daar niet op ingericht zijn. Wij verzorgen daar dan ook geen catering/inrichting/meubilair/versiering. Dit wordt door een andere partij geregeld, die wij bij u aanbevelen, vanuit ons is er alleen locatiehuur/parkeergelegenheid.

In de zomermaanden donderdag t/m zaterdag is de Theetuin geopend vanaf 13.00 uur tot 18.00 uur. Bij mooi weer kunt u op de zitjes rondom de B&B zitten en anders is de Deel of de ontbijtzaal open om een lekker kopje koffie of thee met een ambachtelijk stukje appeltaart of vers geschept boerenijs te gebruiken.
Kijk bij minder mooi weer op de website of de Theetuin geopend is of kijk of de vlag uithangt. Vanaf donderdag 27 april 2023 is de Theetuin weer geopend. De Theetuin kunt u ook combineren met een bezoek aan ons museum.
Komt u met een (elektrische) fiets, bij ons is er mogelijkheid om deze te stallen en op te laden in de fietsenoverkapping.

Zoekt u een leuke activiteit in combinatie met een hapje eten? Kijk dan eens op https://www.debrandmerkerij.nl/i/workshops in combinatie met een High tea is uw uitje geheel verzorgd! Wilt u een dagje/dagdeel per e-chopper de omgeving verkennen, dan kunt u deze huren bij: https://www.e-rentnoordeloos.nl/onze-echoppers. Ook is het mogelijk om met een oldtimer (VW Kever/Eend/VW busje) een tourtocht te maken, deze zijn te huur bij: https://www.weloveoldtimers.nl/

Wat zeggen onze bezoekers

“Toen Annemarie haar Theetuin “by Ann” opende op 14 september, hebben wij met voortreffelijk weer buiten in haar boerderij-tuin, genoten van koffie en heerlijke appeltaart met slagroom!  Dat was voor ons voor herhaling vatbaar en hebben dat gedaan jl 22 februari in haar Theehuis. Het was dit keer binnen, maar zeker niet minder gezellig  Ann is echt gastvrij en je voelt je al snel op je gemak. Het is sfeervol aangekleed  en een rustig muziekje op de achtergrond maakte het helemaal af. Van harte aanbevolen! We kijken uit naar het moment dat ze officieel haar deuren mag openen van haar B&B!!”

Gerrit en Jacqueline

Contact opnemen?

Botersloot 49
4225 PS Noordeloos
info@welkombyann.nl
06-23332680