06-23332680 info@welkombyann.nl

Vergaderen?

Meet & Eat / Theetuin

Voor vergaderingen bent u bij ons aan het juiste adres. In de ruime zaal: de Deel, kunt u in alle rust vergaderen of een teambuilding houden.

Voor vergaderingen bent u bij ons aan het juiste adres. In de ruime zaal: de Deel, kunt u in alle rust vergaderen of een teambuilding houden. De zaal is sfeervol ingericht in boerenstijl. U kijkt vanuit de glazen pui zo op de boomgaard en het boerenerf. De Deel is geschikt tot ruim 50 personen. In overleg met u plaatsen wij de tafels en stoelen in de gewenste opstelling. Ook verzorgen wij koffie/thee met evt. wat lekkers en wilt u de lunch of warme maaltijd bij ons gebruiken? Wij kijken samen met u naar de mogelijkheden. We zitten dicht langs de snelweg (A27) en hebben ruime parkeergelegenheid.

Kunt u uw verjaardagsgasten niet kwijt in uw eigen huiskamer? Dan is de Deel geschikt om uw kleinschalige (verjaardags)feestje bij ons te vieren. De Deel is alleen te huur mét bediening en catering. U kunt met ons uw wensen bespreken, wij verzorgen het graag voor u. Vraag naar de mogelijkheden.

In de zomermaanden op vrijdagmiddag en zaterdagmiddag is de Theetuin geopend vanaf 13.00 uur tot 18.00 uur. Bij mooi weer kunt u in de boomgaard zitten en anders is de Deel open om een lekker kopje koffie of thee met een ambachtelijk stukje appeltaart of kunt iets anders van de kaart te gebruiken.
Kijk bij minder mooi weer op de website of de Theetuin geopend is of kijk of de vlag uithangt. Vanaf 1 oktober 2020 is de Theetuin gesloten. Wilt u koffie of thee komen drinken, belt of mailt u dan even voor een afspraak en de mogelijkheden.
Komt u met een (elektrische) fiets, bij ons is er mogelijkheid om deze te stallen en op te laden in de fietsenoverkapping.

Het is mogelijk om een boerderijbezoek met rondleiding bij ons te doen. Van tevoren reserveren hiervoor is noodzakelijk.

Zoekt u een leuke activiteit in combinatie met een hapje eten? Kijk dan eens op https://www.debrandmerkerij.nl/i/workshops in combinatie met een High tea ideeën is uw uitje geheel verzorgd!

Wat zeggen onze bezoekers

“Toen Annemarie haar Theetuin “by Ann” opende op 14 september, hebben wij met voortreffelijk weer buiten in haar boerderij-tuin, genoten van koffie en heerlijke appeltaart met slagroom!  Dat was voor ons voor herhaling vatbaar en hebben dat gedaan jl 22 februari in haar Theehuis. Het was dit keer binnen, maar zeker niet minder gezellig  Ann is echt gastvrij en je voelt je al snel op je gemak. Het is sfeervol aangekleed  en een rustig muziekje op de achtergrond maakte het helemaal af. Van harte aanbevolen! We kijken uit naar het moment dat ze officieel haar deuren mag openen van haar B&B!!”

Gerrit en Jacqueline

Vandaag heerlijk gelunched met zelfgemaakte (amandelmelk) pannenkoeken! Er is aandacht en gezelligheid, alles goed en een fijne gemoedelijke sfeer! Succes met de theetuin en bed & breakfast! 🙂

Contact opnemen?

Botersloot 49
4225 PS Noordeloos
info@welkombyann.nl
06-23332680