06-23332680 info@welkombyann.nl

Vergaderen?

Meet & Eat / Theetuin

Voor vergaderingen bent u bij ons aan het juiste adres. In de ruime zaal: de Deel, kunt u in alle rust vergaderen of een teambuilding houden.

Voor vergaderingen bent u bij ons aan het juiste adres. In de ruime zaal: de Deel, kunt u in alle rust vergaderen, een cursus of een teambuilding houden. De zaal is sfeervol ingericht in boerenstijl. U kijkt vanuit de glazen pui zo op de boomgaard en het boerenerf. De Deel is geschikt voor vergaderingen tot 25 personen. Er is een Flipover, beamer en scherm beschikbaar om bij te huren. In overleg met u plaatsen wij de tafels en stoelen in de gewenste opstelling. Ook verzorgen wij koffie/thee met evt. wat lekkers en wilt u de lunch of bittergarnituur bij ons gebruiken, dan kijken we samen met u naar de mogelijkheden. Prijzen per 2024 van 1 dagdeel is € 145,–, 2 dagdelen aaneengesloten is € 175,–. Onze locatie is dicht langs de snelweg (A27) en er is een ruime parkeergelegenheid.

We krijgen regelmatig de vraag of de Deel ook te huur is voor verjaardagen/jubilea/verlovingsfeestjes/kraamfeestjes/privé feestjes nz. Dit is niet meer mogelijk op onze locatie. Per 1 september 2023 stoppen wij hier helemaal mee. De afspraken die nog staan voor dit jaar, verwerken wij nog wel, maar er kunnen geen nieuwe feestjes meer afgesproken worden.

Sinds augustus 2023 hebben wij een Orangerie op onze locatie, die ingericht is met tafels/stoelen ipv planten. Deze prachtige glazen ruimte geeft u een heerlijk buitengevoel. In de winter kunnen we deze verwarmen met een elektrisch kacheltje. In deze extra ruimte ligt wat informatie over onze natuur-en weidevogelprojecten, het plas-drasgebied en het kruidenrijk grasland. Voor meer informatie en vragen hierover, stelt Anton zich beschikbaar om uitleg te geven. Verder kunt u hier genieten van een kopje koffie/thee en wat lekkers als de Theetuin open is. Ook voor groepjes high tea is het een rustige en prettige plek. Als u met een klein groepje wilt vergaderen en u vind zaal de Deel te groot, dan is het mogelijk om deze af te huren. Ook hier geldt dat de catering vanuit ons verzorgd wordt. De Orangerie is te huur tot maximaal 12 personen. De prijs is per uur € 15,– excl. BTW. Indien gewenst kunt u een Flipover erbij huren voor € 10,- per dag, excl. BTW.

Voor gemeente Molenlanden zijn we trouw-locatie. De huwelijksceremonie kan in zaal de Deel gesloten worden. Afhankelijk van de samenstelling van de dag gasten, kunnen er 40 tot 45 personen aanwezig zijn in de Deel. De prijzen voor de locatie tijdens een bruiloft zijn afhankelijk van uw wensen. Versiering/catering verzorgen wij ook graag voor u, alles in overleg. Tijdens uw bruiloft kunt u tegen huurprijs onze foodtruck gebruiken, een zeer sfeervol en gezellig item. Ook is het mogelijk om een marktkraam of limonadebar te huren, om de frisdrank vanuit buffetvorm af te halen of een sweettable te serveren aan uw gasten. Neem contact met ons op, als u interesse hebt. In het Trekkermuseum worden ook wel eens bruiloften gevierd, dit doen wij niet vaak, alleen in bijzondere gevallen, dit omdat het niet zo’n goede combinatie is met de B&B en wij daar niet op ingericht zijn. Wij verzorgen daar dan ook geen catering/inrichting/meubilair/versiering. Dit wordt door een andere partij geregeld, die wij bij u aanbevelen, vanuit ons is er alleen locatiehuur/parkeergelegenheid.

In de zomermaanden donderdag t/m zaterdag is de Theetuin geopend vanaf 13.00 uur tot 18.00 uur. Bij mooi weer kunt u op de zitjes rondom de B&B zitten en anders is de Deel of de ontbijtzaal open om een lekker kopje koffie of thee met een ambachtelijk stukje appeltaart of vers geschept boerenijs te gebruiken.
Kijk bij minder mooi weer op de website of de Theetuin geopend is of kijk of de vlag uithangt. Vanaf donderdag 25 april 2024 is de Theetuin weer geopend. De Theetuin kunt u ook combineren met een bezoek aan ons Deutz-Fahr museum.
Komt u met een (elektrische) fiets, bij ons is er mogelijkheid om deze te stallen en op te laden in de fietsenoverkapping.

Zoekt u een leuke activiteit in combinatie met een hapje eten? Kijk dan eens op https://www.debrandmerkerij.nl/i/workshops in combinatie met een High tea is uw uitje geheel verzorgd! Ook is het mogelijk om met een oldtimer (VW Kever/Eend/VW busje) een tourtocht te maken, deze zijn te huur bij: https://www.weloveoldtimers.nl/  Suppen op de Zederik in Meerkerk is ook een leuke activiteit. Kijk op: https://www.facebook.com/supzederik of https://www.instagram.com/supzederik/     Al deze activiteiten kunt u zelf boeken bij desbetreffende uitbater.

Wat zeggen onze bezoekers

“Toen Annemarie haar Theetuin “by Ann” opende op 14 september, hebben wij met voortreffelijk weer buiten in haar boerderij-tuin, genoten van koffie en heerlijke appeltaart met slagroom!  Dat was voor ons voor herhaling vatbaar en hebben dat gedaan jl 22 februari in haar Theehuis. Het was dit keer binnen, maar zeker niet minder gezellig  Ann is echt gastvrij en je voelt je al snel op je gemak. Het is sfeervol aangekleed  en een rustig muziekje op de achtergrond maakte het helemaal af. Van harte aanbevolen! We kijken uit naar het moment dat ze officieel haar deuren mag openen van haar B&B!!”

Gerrit en Jacqueline

Contact opnemen?

Botersloot 49
4225 PS Noordeloos
info@welkombyann.nl
06-23332680