06-23332680 info@welkombyann.nl

Vergaderen?

Meet & Eat / Theetuin

Voor vergaderingen bent u bij ons aan het juiste adres. In de ruime zaal: de Deel, kunt u in alle rust vergaderen of een teambuilding houden.

Voor vergaderingen bent u bij ons aan het juiste adres. In de ruime zaal: de Deel, kunt u in alle rust vergaderen, een cursus of een teambuilding houden. De zaal is sfeervol ingericht in boerenstijl. U kijkt vanuit de glazen pui zo op de boomgaard en het boerenerf. Het terras in de Boomgaard kunt u gebruiken voor uw eigen gezelschap als u de Deel afhuurt. De Deel is in deze coronatijd geschikt tot 35 personen. In overleg met u plaatsen wij de tafels en stoelen in de gewenste opstelling. Ook verzorgen wij koffie/thee met evt. wat lekkers en wilt u de lunch of warme maaltijd bij ons gebruiken, dan kijken we samen met u naar de mogelijkheden. We zitten dicht langs de snelweg (A27) en hebben ruime parkeergelegenheid.

Kunt u uw verjaardagsgasten niet kwijt in uw eigen huiskamer? Dan is de Deel geschikt om uw (verjaardags)feestje bij ons te vieren. Het gaat hierbij om rustige/kleinschalige bijeenkomsten, waarvan de B&B gasten geen overlast of hinder zullen hebben. De Deel is alleen te huur mét bediening en catering. U kunt met ons uw wensen bespreken, wij verzorgen het graag voor u. Prijzen van 1 dagdeel is 75,- euro, 2 dagdelen aaneengesloten is 125,- euro.  Er is een Flipover, beamer en scherm beschikbaar om bij te huren. Vraag naar de mogelijkheden.

Voor gemeente Molenlanden zijn we trouwlocatie. De huwelijksceremonie kan in zaal de Deel gesloten worden. Afhankelijk van de samenstelling van de daggasten, kunnen er 30 tot 35 personen aanwezig zijn in de Deel. Wenst u voor de avondgasten een drive-inn te organiseren? Dan kan dit door het trekkermuseum, de loods achter de B&B. Neem contact met ons op, als u interesse hebt.

In de zomermaanden donderdag t/m zaterdag is de Theetuin geopend vanaf 13.00 uur tot 18.00 uur. Bij mooi weer kunt u op de zitjes rondom de B&B zitten en anders is de Deel of de ontbijtzaal open om een lekker kopje koffie of thee met een ambachtelijk stukje appeltaart of kunt iets anders van de kaart te gebruiken.
Kijk bij minder mooi weer op de website of de Theetuin geopend is of kijk of de vlag uithangt. Vanaf 21 mei 2021 is de Theetuin geopend t/m 16 september 2021. De Theetuin kunt u ook combineren met een bezoek aan ons museum.
Komt u met een (elektrische) fiets, bij ons is er mogelijkheid om deze te stallen en op te laden in de fietsenoverkapping.

Zoekt u een leuke activiteit in combinatie met een hapje eten? Kijk dan eens op https://www.debrandmerkerij.nl/i/workshops in combinatie met een High tea ideeën is uw uitje geheel verzorgd!

Wat zeggen onze bezoekers

“Toen Annemarie haar Theetuin “by Ann” opende op 14 september, hebben wij met voortreffelijk weer buiten in haar boerderij-tuin, genoten van koffie en heerlijke appeltaart met slagroom!  Dat was voor ons voor herhaling vatbaar en hebben dat gedaan jl 22 februari in haar Theehuis. Het was dit keer binnen, maar zeker niet minder gezellig  Ann is echt gastvrij en je voelt je al snel op je gemak. Het is sfeervol aangekleed  en een rustig muziekje op de achtergrond maakte het helemaal af. Van harte aanbevolen! We kijken uit naar het moment dat ze officieel haar deuren mag openen van haar B&B!!”

Gerrit en Jacqueline

Vandaag heerlijk gelunched met zelfgemaakte (amandelmelk) pannenkoeken! Er is aandacht en gezelligheid, alles goed en een fijne gemoedelijke sfeer! Succes met de theetuin en bed & breakfast! 🙂

Contact opnemen?

Botersloot 49
4225 PS Noordeloos
info@welkombyann.nl
06-23332680