06-23332680 info@welkombyann.nl
Wellness ruimte Puur/hottub

Als extra bij uw verblijf in onze B&B, kunt u heerlijk ontspannen in onze wellness ruimte Puur, of in de buiten-wellness met een hout gestookte hottub. Maar ook als u niet bij ons blijft slapen bent u welkom om te komen relaxen.

In de wellness bevinden zich een Finse sauna en een luxe jacuzzi voor 2 á 3 personen. En er is een infrarood rugstraler. Bij de douche is een stortemmer (koud water). Er staan 2 heerlijke relaxstoelen en u kunt op het kleine afgeschermde terrasje buiten even afkoelen. U gebruikt deze ruimte privé voor 1, 2 of 3 personen, niet met andere gasten tegelijk. Er is een ruime toilet aanwezig. Het dragen van badkleding is in deze ruimte niet toegestaan! Gebruik van een handdoek is verplicht. We krijgen regelmatig de vraag waarom badkleding niet is toegestaan. In badkleding zit vaak wasmiddel/zweet/lichaamsvocht/urine wat tijdens het douchen niet goed uitgespoeld kan worden, dit komt vrij als u de jets in de jacuzzi aan doet, dit is niet hygiënisch en geeft foute gehaltes in het jacuzzi water. Wij worden hierop gecontroleerd vanuit ODMH (Omgevingsdienst Midden-Holland) met een maandelijkse lab-controle.

De wellness is per 2 uur te huur. (Reserveren is noodzakelijk) Van dinsdag t/m zaterdag kunt u gebruik maken van deze faciliteiten. De dag wordt opgedeeld in blokken van 2 uur. U kunt kiezen uit deze tijden: 11.00 tot 13.00 uur, van 13.30 tot 15.30 uur, van 16.00 tot 18.00 uur, van 18.30 tot 20.30 uur of van 21.00 uur tot 23.00 uur om te komen relaxen. Op vrijdagavond vanaf 16.00 uur en op zaterdag vanaf 16.00 uur is de wellness alleen beschikbaar voor B&B gasten, deze maatregel doen we vanwege de enorme belangstelling van buitenaf. Komt u zonder een overnachting, probeer dan doordeweeks te reserveren.

Op zondag is de wellness en buiten-hottub gesloten.

U kunt bij ons een linnenpakket huren of het zelf meenemen. De prijzen per persoon zijn: badjas (€6,–)/handdoek (€4,–)/wegwerpslippers (€2,–) Totaalpakket € 10,–

Het is mogelijk om alleen gebruik te maken van de sauna, of alleen van de jacuzzi.

Prijzen voor gebruik wellness activiteiten per 2 uur:

  1 persoon 2 personen 3 personen
alleen jacuzzi/alleen sauna € 35,– € 45,– € 50,–
alle faciliteiten € 40,– € 55,– € 60,–

Inclusief gebruik van douchegel, shampoo en scrubzout.

Neemt u zelf uw flesje water mee? Er is ook mogelijkheid om dit bij ons te kopen. Het is niet toegestaan om etenswaren/frisdrank ed mee te nemen in de wellnessruimte.

Voor of na uw bezoek aan de wellness bent u van harte welkom om een kopje koffie/thee/drankje, of vers geschept boerenijs, tegen betaling, te gebruiken in de ontbijtzaal.

——————————————————————————————————————————————————————————————————————-

De buiten wellness is te vinden achter de B&B, naast het trekkermuseum. Dit is een afgeschermde tuin, waarin een grote hout-gestookte hottub staat. U kunt er ook gebruik maken van de inpandige toilet en een douche. Het uitzicht op de polder/weilanden/molen is magnifiek. Lekker bubbelen terwijl de zon ondergaat of u een donkere sterrenhemel ziet. Het ultieme polderleven gevoel.

Het dragen van badkleding is hier wel toegestaan, maar niet verplicht. Het badwater wordt tussendoor ververst. Het maximum aantal personen is 4 in deze ronde hottub. Wij zorgen dat het bad gevuld is en op temperatuur gestookt. U kunt het bad voor een middag (13.30 tot 16.30 uur) of voor een avond (19.30 uur tot 22.30 uur) afhuren. Per dagdeel van 3 uur, met 2 personen betaald u € 55,- euro, elke persoon extra betaald € 5,- euro bij. De hottub is op zondag gesloten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Naast de buiten wellness is een gezellig zitje, op afspraak is het mogelijk om daar voorzien te worden van koffie/thee/iets lekkers/boeren-schepijs/bittergarnituur/frisdrankje. (Dit tegen betaling)

Ook zin om eens uit te proberen? We hopen u snel te ontmoeten, maak een afspraak (via mail of telefonisch) en kom genieten!

Contact opnemen?

Botersloot 49
4225 PS Noordeloos
info@welkombyann.nl
06-23332680