06-23332680 info@welkombyann.nl
Wellness ruimte Puur

Als extra bij uw verblijf in onze B&B, kunt u heerlijk ontspannen in onze wellness ruimte Puur. Maar ook als u niet bij ons blijft slapen bent u welkom om te komen relaxen.

In de wellness bevinden zich een Finse sauna en een luxe jacuzzi voor 2 á 3 personen. En er is een infrarood rugstraler. Bij de douche is een stortemmer (koud water). Er staan 2 heerlijke relaxstoelen en u kunt op het kleine afgeschermde terrasje buiten even afkoelen. U gebruikt deze ruimte privé voor 1, 2 of 3 personen, niet met andere gasten tegelijk. Er is een ruime toilet aanwezig, voor als u zich ongezien wilt omkleden. De ruimte is te gebruiken met of zonder badkleding. Gebruik van een handdoek is verplicht.

De wellness is per 2 uur te huur. (Reserveren is noodzakelijk, klik hier) Van maandag t/m zaterdag vanaf 6.00 uur – 24.00 uur kunt u gebruik maken van deze faciliteiten. De avond wordt opgedeeld in 2 blokken van 2 uur. U kunt kiezen om van 18.30 tot 20.30 uur of van 21.00 uur tot 23.00 uur te komen relaxen.

De wellness ruimte is op zondag voor B&B gasten wel toegankelijk, maar er wordt die dag niet schoongemaakt. Mensen van buiten kunnen op zondag geen gebruik maken van de wellness.

U kunt bij ons bad linnen huren of het zelf meenemen. De prijzen per persoon zijn: badjas (€4,–)/handdoek (€4,–)/wegwerpslippers (€2,–) Totaalpakket € 10,–

Het is mogelijk om alleen gebruik te maken van de sauna, of alleen van de jacuzzi.

Prijzen voor gebruik wellness activiteiten per 2 uur:

  1 persoon 2 personen 3 personen
alleen jacuzzi/alleen sauna € 15,– € 20,– € 25,–
alle faciliteiten € 20,– € 30,– € 35,–

Inclusief gebruik van douchegel, shampoo en scrubzout.

Neemt u zelf uw flesje water mee? Er is ook mogelijkheid om dit bij ons te kopen. Het is niet toegestaan om etenswaren ed mee te nemen in de wellnessruimte.

Voor of na uw bezoek aan de wellness bent u van harte welkom om een kopje koffie of een ander drankje, tegen betaling, te gebruiken in de ontbijtzaal.

Kijk bij arrangementen voor leuke aanbiedingen.

Contact opnemen?

Botersloot 49
4225 PS Noordeloos
info@welkombyann.nl
06-23332680